Circadia – Oxygen RX Behandling

(Chokolade & Champagne behandlingen)

Denne eksklusive behandling er en dejlig og sanselig oplevelse, der passer til alle hudtyper.

Forkæl dine sanser med aromaen af ​​sød chokolade, og følelsen af brusene champagne. Denne behandling tilfører naturlige antioxidanter, beskytter og booster helingen af huden. Den blide eksfoliering af naturlige papaya- og ananasenzymer vil effektivt polere og forberede huden til den revitaliserende Oxygen Rx behandling. ​​Cirkadia’s Oxygen RX er en meget populær behandlingen med meget videnskab bag.

Ilt booster blodcirkulationen, stimulerer celleomsætning og efterlader huden hydreret og revitaliseret. Brugen af ​​ilt er blandt de mest kontroversielle metoder inden for hudpleje. Dr. Pugliese opdagede, at ilt effektivt kan genereres på overfladen af ​​huden. Oxygen Rx reducerer effektivt tegn på rødme og bakterier i huden, hvorved denne behandling er fantastisk til både rosacea og akne, men alle hudtyper kan have glæde af denne behandling.

Ved akne anbefales 3 behandlinger med 1 uges mellemrum.

Er Oxygen Rx-behandlingen for mig?

Oxygen Rx behandlingen er fantastisk til alle hudtyper: 

Akne – Ilt reducerer rødme og beroliger betændt hud efter kun én behandling, hvilket efterlader huden glattere og mere behagelig med en forbedret klarhed og tone. Det adresserer også den bakterielle komponent af akne og letter forsigtigt fjernelsen af ​​komedoner (hudorme). 

Rosacea – Oxygen har vist sig at være meget effektiv til at kontrollere bakterier forbundet med demodex follicularum, den almindelige hudmide, der ofte er til stede hos personer, der lider af rosacea. Behandlingen er effektiv til at reducere modtageligheden for yderligere infektion og rødme. 

Telangiektasi – Én Oxygen Rx behandling kan markant minimere udseendet af store, knækkede kapillærer og ligge en ro på huden. 

Anti-age – Topisk ilt i fast tilstand stimulerer blidt cellulær respons for at hjælpe med at mindske de synlige tegn på aldring. Huden fremstår fastere og mere strålende efter blot én behandling, og efterlader huden lysende og med en følelse af fasthed. Synlige forbedringer fortsætter med efterfølgende behandlinger kombineret med tilpasset hjemmeplejeprodukter.

 

Oxygen behandlingen er velegnet til

  • Mindske de synlige tegn på aldring
  • Anti-age
  • Fremskynde cellefornyelse
  • Blødgøring og fugtgivende
  • Genopbygning af træt og skadet hud
  • Reducerer forekomsten af ​​rosacea og akne
  • Bakteriedræbende virkning

Varighed af behandling

70 minutter

Priser

1 behandling dkk 995,-

3 x behandlinger som kurforløb med
7 dags mellemrum dkk 2.385,-
(795,- pr./behandling)