Circadia – Firming Peptide

Dette er den ultimative anti-aging ansigtsbehandling med den nyeste peptidteknologi. Den vil øjeblikkeligt mindske fine linjer og rynker. De kraftige peptider vil efterlade din hud glattere, fastere og se yngre ud gennem øget mikrocirkulation og afgiftning af huden.

Med sin evne til at opstramme din hud, vil denne maske hjælpe med at give dig et mere ungdommeligt udseende, samt en sundere hud.

Effekten af ​​denne ansigtsbehandling er øjeblikkelig ved hjælp af de aktive ingredienser, som stræks stimulerer til ny cellevækst, som reparerer og forynger alle hudtyper.

(Masken vil stramme en del på huden, så hvis du lider af kraftig klaustrofobi, er denne behandling ikke for dig.)

Men for dig der kan holde det ud er det resultaterne værd.

 

Behandlingen

Firming Peptide behandlingen inkluderer en grundig afrensning, eksfoliering og påføring af en enzymmaske tilpasset din hudtype, som skønsomt fjerner alle de døde hudceller fra hudens overflade. Herefter ligges der en C-vitamin serum på huden, også påføres den aktive Firming Peptide maske, som skal sidde på i ca. 30 min.  Behandlingen afsluttes med serum og cremer tilpasset din hudtype og SPF.

Firming Peptide behandlingen er specielt designet til anti-aging. Denne behandling bruger den nyeste teknologi inden for anti-aging peptidmasker og kraftfulde antioxidanter, som vil efterlade din hud løftet, fastere og yngre gennem øget mikrocirkulation og afgiftning af toxiner.

Aldring

Aldring er en af ​​vores største hudproblemer. Vores hud begynder at ældes fra vi er 25, og fra dette tidspunkt aftager kollagenproduktionen, hvilket betyder, at huden bliver tyndere og mere skrøbelig. Aldring kan også fremskyndes af solskader og dehydrering, hvorfor min bedste anbefaling til kunder altid er at bære en SPF og at drikke masser af vand. Men dette er ikke helt nok til at stoppe aldring, her er en behandling med fokus på at hjælpe med at bremse og vende aldringstegnene også en nødvendighed. En behandling der inkluderer tilskyndelse til en stigning i kollagen- og elastinproduktionen for at opstramme huden.

 

Hvor er Peptider vigtige ?

Peptider er særligt vigtige i denne anti-aldringsproces. Peptider er fragmenter af proteiner, som når de kombineres på en bestemt måde, danner specifikke proteiner. Disse proteiner er byggestenene i vores hud, så uden peptiderne til at danne dem, begynder vores hud at rynke og blive mindre fast. Firming Peptide er specielt udviklet med fokus på at bruge disse peptider sammen med andre aktive ingredienser og dermed tilskynde disse til din hud, så de kan være med til at øge hudens elasticitet igen.

 

Firming Peptide behandlingen er velegnet til

  • Øge blodgennemstrømningen til det behandlede område
  • Befrie huden for cellulært affald og toksiner
  • Give øget energi til cellerne så de arbejder mere aktivt
  • Give en sudere hud
  • Reducere rynker og fine linjer
  • Stimulere til ny cellevækst

Varighed af behandling

90 minutter

Priser

1 behandling dkk 995,-