iS CLINICAL – Fire & Ice

Fire & Ice behandlingen er mest kendt som ”The Red Carpet Treatment”, altså den ”Røde løbers behandling”, da mange kendte får netop denne behandling som en del af deres forberedelse til de glamourøse events i f.eks. Hollywood.

Fire & Ice behandlingen fra iS CLINICAL er en luksuriøs klinisk ansigtsbehandling. Den er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overfalde, reducere fine linjer og rynker, udglatte, blødgører og fremskynde cellefornyelsen.  

Behandlingen er yderst velegnet til at opstramme huden, udglatte linjer og rynker samt aktivere hudens egen regenereringsproces, så huden igen fremstår blød og ungdommelig. Behandlingen er også særdeles velegnet til aktiv akne, hyper pigmentering og Rosacea.

Behandlingen skaber omgående resultater, og allerede efter første behandling kan der ses en tydelig forskel på hudens glød og struktur. Med denne behandling får du langsigtede forbedringer i hudens struktur.

Jeg tilbyder behandlingen som udvidet til kunden der ønsker ekstra forkælelse eller som en kvik behandling til den travle kunde.

 

Behandlingen “Fire and Ice” udvidet 60 min.

Først afrenses huden grundigt med iS CLINICAL Cleansing Complex, Cream Cleanser og til slut Warming Honey Cleanser, her bruges varme håndklæder så huden blødgøres.

Herefter pålægges den første maske;

1. Den ekstrem kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE – som er klinisk formuleret med sukkerrør-ekstrakt, retinol (vitamin A), niacinamid (vitamin B) og potente antioxidanter, herunder grøn te-ekstrakt. Masken kan godt føles brændende og prikkende på huden. Den aftages med kolde omslag og neutraliseres med Cleansing Complex.

Inde den anden maske påføres ligger jeg iS CLINICAL C-Eye serum og Hydra Cool serum under øjnene som øjenmaske, og anvender Copper Firming Mist som sprayes let over huden.

2. REJUVENATING MASQUE – er en lindrende, fugtgivende maske med sodium hyaluronat, aloe-vera, grøn te- ekstrakt, lakridsekstrakt, vindruekerneekstrakt og rosmarinekstrakt. Føles kølende i huden. Mens du ligger med denne maske anvender jeg LED lysbehandling fra LightStim som passer til din hudtype.

—————————————————————————-

Behandlingen “Fire and Ice” kvik 30 min. 

Afrensning af huden med iS CLINICAL Cleansing Complex.

Herefter pålægges de to masker en af gangen.

1. Den ekstrem kraftfulde INTENSIVE RESURFACING MASQUE

2. REJUVENATING MASQUE

—————————————————————————- 

Afslutningsvis anvendes der også i denne behandling en unik kombination af sera og cremer tilpasset din hudtype.

Fire & Ice behandlingen er velegnet til

  • Reducering af rynker og fine linjer
  • Anti-age
  • Fremskynde cellefornyelse
  • Udglatning af huden
  • Blødgøring og fugtgivende
  • Genopbygning af træt og skadet hud
  • Reducering af store porer

Varighed af behandling

Udvidet 60 minutter
Kvik 30 minutter

Priser

1 behandling dkk 895,-
1 behandling dkk 695,-

3 x udvidet behandlinger som kurforløb med
14 dags mellemrum dkk 2.100,-