SWiCH (Alternativ til kemisk peeling)

SWiCH™ er Circadias signaturbehandling udviklet af Dr.Pugliese selv, grundlæggeren af ​​Circadia’s behandlinger og hudpleje.

 Denne eksklusive ansigtsbehandling tilbyder et unikt alternativ til de kemiske peelinger ved at drage fuld fordel af hudens egen naturlige reparationsmekanisme og uden at forårsage nogen former for skader på vævet, som en almindelig kemisk peeling gør. Så ved denne behandling får du ikke en kraftig afskalning og fortynding af huden efter endt behandling. (Der kan forekomme lidt afskalning ved nogen hudtyper.)

SWiCH™ er en flertrinsproces, der tillader de aktive ingredienser at trænge ind i huden, stimulerer vores naturlige reparationssystem og øge den cellulær energiproduktion i underhuden også kaldet ATP.

Resultaterne er øjeblikkelige, og der er ingen nedetid overhovedet. Dog kan man være lidt rød i op til 24 timer efter behandlingen, hvorved brugen af makeup ikke anbefales. Du vil efter behandlingen skulle bruge de medfølgende plejeprodukter i 2-3 dage og anvende solbeskyttelse.

Der anbefales et forløb på 3-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum for maksimalt udbytte. Der kan med fordel bookes en enzyme behandling 14 dage efter behandlingen også 14 dage efter komme til endnu en SWiCH™ behandling.

(Det frarådes at anvende Retinol/A-Vitamin 4 uger inden din første behandling og i dit behandlingsforløb)

Circadia Revita Cyte Complex er et fabelagtigt alternativ, til A-vitaminprodukter dog uden de hårdere bivirkninger.

 

Varighed af behandling

Cirka 90 minutter

Priser

1 behandling dkk 1350-
Inkl. hjemmeplejeprodukter til 2-3 dage

3 x behandling dkk 3.300,-
med 30 dags mellemrum.

6 x behandling dkk 6.000,-
med 30 dags mellemrum.

Efter første behandling, skal du komme ind til en Rasberry Enzyme behandling, denne koster 500,- og tager kun 30-40 minutter. Vi aftaler denne tid når du er her, så vi sammen planlægger dit forløb.

Er SWiCH™ for mig?

Kandidater til SWiCH™ er 37+ og som viser synlige tegn på aldring, fine linjer, rynker, slap hud, uregelmæssig pigmentering og et mat udseende. SWiCH™ Dermal Rejuvenation System kan bruges på alle hudtyper. Den kan gives året rundt også inden en ferie, da den ikke er UV-følsom.

Er behandlingen sikker?

Behandlingen er meget sikker og giver ingen vævsskeder som de traditionelle kemiske peelinger gør.

SWiCH™ er et leave-on system, hvor de aktive ingredienser forbliver i huden for at give lang reparation og restaureringsproces. Der gives et særligt hjemmeplejekit med hjem, som skal bruges i 3 dage efter behandlingen.

Behandlinger kan gentages med månedlige intervaller i 6 til 12 måneder for maksimal effekt.

Mellem 35 og 40-årsalderen ses tydeligt et fald i energiproduktionen i stort set alle kroppens systemer, og især i huden. Denne formindskede bioenergetiske kapacitet kan ved hjælp at SWiCH™ sikkert styrkes og øge produktionen af ​​cellernes energikilde.

Fordele ved SWiCH™

  • Aktiverer kroppens egne naturlige cellulære reparations- og fornyelsessystem
  • Giver øjeblikkelige resultater
  • Ingen nedetid
  • Ingen vævsskader
  • Kan udføres året rundt
  • Alternativ til kemiske peels
  • Reducere rynker og linjer
  • Mindsker hyperpigmentering
  • Forbedrer hudens tekstur og tone
  • Øger hudens produktion af kollagen og elastin