LightStim

LightStim er de førende på verdensplan når det kommer til LED lysbehandlinger og er anbefalet af hudlæger og plastikkirurger til behandling af fine linjer og rynker, samt mild til moderat akne. LightStim har avanceret NASAs LED-teknologi til et nyt niveau. 

Nu kan du opleve den samme professionelle LED lysbehandling hos MbyS Skin. 

LightStim leverer lysenergi på lignende måde, som planter absorberer lysenergi fra solen. Hver LightStim-enhed bruger forskellige bølgelængder eller lysfarver. LightStim Elipsa giver foryngende bølgelængder af lysenergi som hjælper med at reducere rynker i ansigtet og behandle akne og dens betændelse. Med tiden, kan du ved at bruge Elipsa hjælpe med at genvinde en mere glødende og ensartede hudtone og genoprette en sund og balanceret hud.

Varighed af behandling

Cirka 20 minutter

Priser

1 behandling dkk 250,-
6 behandlinger dkk 1.200,- (SPAR 20%)

Om LightStim

Alle LightStim’s produkter er fremstillet i USA på deres egen fabrik, hvilket sikre den høje kvalitet på deres produkter.

LightStim har avanceret NASAs LED-teknologi til et nyt niveau inden for LED lys og har udviklet LightStim MultiWave® som er en patenteret teknologi hvor der udsendes flere bølgelængder (farver) af lys i en og samme maskine. Med denne kombination af flere bølgelængder opnår man en mere sund hud og en flot glød. 

LED står for ”Light Emitting Diode”, som er en lille computerchip indkapslet i glas. Hver LED-bølgelængde (farve) af lys giver unikke terapeutiske fordele. LED lys behandling er en ikke-invasiv behandling, og er derfor helt smertefri og kræver ingen restitutionstid. LightStim Elipsa bruger bølgelængder af blå, rav, lys rød, mørkerød og infrarød LED lys med i alt 868 lysdioder.

FDA godkendt
LightStim Elipsa er FDA-godkendt til at reducere rynker i hele ansigtet og til at behandle mild til moderat akne og reducere betændelse forårsaget af akne.

Bølgelængder

Blå 410nm
Amber 612nm
Lyserød 645nm
Mørkerød 655nm
Infrarød 850nm

Ved regelmæssig brug af LightStim giver behandlingen langvarige og klinisk beviste resultater. Rynker blødgøres, blodcirkulationen forbedres, akne reduceres og en sund og ungdommelig hud vender tilbage. LightStim terapeutisk lysenergi optimerer kroppens naturlige evne til at forynge og reparere sig selv.

Fordele ved LightStim

  • Reducerer porrestørrelsen, fine linjer og rynker
  • Hjælper med at give energi og genoprette balancen for optimal hudfunktion
  • Giver en mere ensartede hudtone
  • Beroliger og reducere rødme
  • Giver fantastisk glød
  • Øger blodcirkulationen
  • Hjælper med at genopbygge huden
  • Reducere betændelse forårsaget af akne.