iS CLINICAL – Foaming Enzyme “Champagne Treatment”

Foaming Enzyme behandlingen er også kendt som “champagne behandlingen” da selve masken føles som brusene champagne for huden. En professionel behandling der kombinerer frugtsyre med enzymerne fra papaya og ananas.

Denne behandling minder meget om den populærer Fire & Ice behandling, dog med en mildere form for eksfoliering ved brug af enzymer. Så denne behandling kan anvendes af alle hudtyper som har behov for en effektiv eksfoliering og polering af huden samt opstramning af fine linjer og rynker.

Behandlingen er designet til hurtigt og sikkert at forny hudens overfalde, reducere fine linjer og rynker, give en opstrammene effekt, samt at blødgører huden og give masser af fugt og sund glød.

Behandlingen skaber omgående resultater, og allerede efter første behandling kan der ses en tydelig forskel på hudens glød og struktur. Med denne behandling får du langsigtede forbedringer i hudens struktur.

Behandlingen

Først afrenses huden grundigt med iS CLINICAL Cleansing Complex. 

Herefter pålægges de to masker en ad gangen;

1. Den eksfolierende FOAMING ENZYME MASQUE – som med dens bioaktive ingredienser producerer en luksuriøs skum, der effektivt eksfolierer og polerer hud overfladen, og samtidig dybderenser porerne. 

2. REJUVENATING MASQUE – er en lindrende, fugtgivende maske med sodium hyaluronat, aloe-vera, grøn te- ekstrakt, lakridsekstrakt, vindruekerneekstrakt og rosmarinekstrakt. Føles kølende i huden.

Afslutningsvis anvendes der også i denne behandling en unik kombination af sera og cremer tilpasset din hudtype.

Behandlingen efterlader huden med en flot velfugtet overflade samt en sund glød og glans.

Foaming Enzyme behandlingen er velegnet til

  • Opstramning af rynker og fine linjer
  • Beroligende eksfoliering
  • Fremskynde cellefornyelse
  • Udglatning af huden
  • Blødgøring og fugtgivende
  • Formindsker porestørrelsen 

Varighed af behandling

Cirka 60 minutter

Priser

1 behandling dkk 795,-